Vervanging WieWasWie site

Ook de WieWasWie website blijft niet achter! Het afgelopen jaar is veel energie gestopt in het eenvoudiger maken van zoeken door de vele bronnen. Het resultaat: een nieuwe website die sinds februari als bètaversie te testen was. In een rap tempo zien we het gebruikersaantal groeien en afnemen op de 'oude'  WieWasWie.
Het is nu bijna zo ver, de bètaversie gaat de oude website definitief vervangen. We vernieuwen de website op woensdag 15 maart en daardoor zal de website die ochtend vanaf circa 8:00 uur tijdelijk niet bereikbaar zijn. We zullen proberen dat je de nieuwe website binnen een uur weer kunt gebruiken. 

Wat is er verbeterd?

De nieuwe site maakt het zoeken door de vele bronnen eenvoudiger:

  • Persoonsaktes zijn gemakkelijk te doorzoeken. De details van een persoonsakte worden getoond in hetzelfde scherm als de zoekresultaten;
  • Het vergelijken van akten is een stuk eenvoudiger doordat meerdere akten onder elkaar kunnen worden geopend;
  • De site schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of functionaliteiten. Hierdoor kun je WieWasWie voortaan ook op een prettige manier gebruiken op tablets en smartphones;
  • Het ontwerp is frisser en intuïtiever waardoor je gemakkelijk je weg kunt vinden.

Tot de omzetting kun je de bètaversie gebruiken via de volgende link: https://beta.wiewaswie.nl, na de omzetting kun je WieWasWie weer gebruiken via https://wiewaswie.nl. Zelf bewaarde verwijzingen naar aktedetailpagina's blijven bruikbaar.