Nieuws

Website WieWasWie verbeterd

15-03-2017: De vernieuwde website van WieWasWie is vandaag gelanceerd. Sinds 1 februari konden stamboomonderzoekers de nieuwe website testen in bèta. Zij raakten enthousiast, net als mensen die een start willen maken met het uitzoeken van hun familiegeschiedenis: op de nieuwe site is het nog eenvoudiger om onderzoek te doen naar familiegeschiedenis.

Vervanging WieWasWie site

13-03-2017: Het is bijna zo ver, de bètaversie gaat de oude website definitief vervangen. We vernieuwen de website op woensdag 15 maart en daardoor zal de website die ochtend vanaf circa 8:00 uur tijdelijk niet bereikbaar zijn. We zullen proberen dat je de nieuwe website binnen een uur weer kunt gebruiken.

WieWasWie gegevensversleuteling

16-02-2017: De vernieuwde WieWasWie website is nu ook voorzien van een veiligheidscertificaat en maakt gebruik van versleutelde gegevens.

WieWasWie zet familiegeschiedenis nog beter op de kaart

30-01-2017: Het vernieuwde WieWasWie.nl is sinds vandaag als bètaversie online. Met deze nieuwe website maakt WieWasWie het stamboomonderzoekers eenvoudiger online onderzoek te doen naar hun familiegeschiedenis.

Openbaarmaking akten Burgerlijke Stand

23-01-2017: Voor akten van de Burgerlijke Stand geldt een tijdelijke geheimhoudingsplicht. Geboorteakten mogen pas openbaar gemaakt worden na 100 jaar, huwelijksakten na 75 jaar en overlijdensakten na 50 jaar. WieWasWie is deze maand ook weer uitgebreid met nieuwe akten.

Nieuwe bronnen beschikbaar dankzij Openbaarheidsdag

10-01-2017: Openbaarheidsdag 2017 vond plaats op 3 januari jl. Vanaf die dag zijn tal van interessante archiefbronnen zonder beperking beschikbaar gekomen. Dat betekent ook weer mooie toevoegingen op WieWasWie.