Vrijwilligers die meehelpen aan het ontsluiten van de bevolkingsregisters van Breda, Maastricht en Rotterdam verdienen met hun werkzaamheden VeleHanden-punten. Deze kunnen ingeruild worden voor een cadeau. 

Header Wie Was Wie Vele HandenDe vrijwilligers verdienen met hun werkzaamheden VeleHanden-punten. Deze kunnen worden omgeruild voor een leuk cadeau bij het Stadsarchief breda, het stadsarchief Rotterdam, bij het RHCL of bij het CBG | Centum voor familiegeschiedenis.

De beloningen van het CBG:

960 punten: Dagtoegang voor CBG Verzamelingen
CBG Verzamelingen is dé plek waar je de digitale collecties van het CBG kunt bekijken. Daar vind je onder meer familieadvertenties, bidprentjes, het algemeen politieblad en 'Oost-Indische bronnen'. Dit zijn mooie bronnen voor je stamboomonderzoek!

Voor het bekijken van deze gedigitaliseerde bronnen vraagt het CBG een vergoeding. In ruil voor 960 VeleHanden-punten* kun je gratis een Dagtoegang krijgen. Om hiervoor in aanmerking te komen stuur je via deze link een e-mail (of als de link niet werkt zelf naar helpdesk@wiewaswie.nl) met vermelding van je naam, de couponcode en het e-mailadres waarmee je (gratis) bent geregistreerd bij CBG Verzamelingen. Ben je nog niet geregistreerd, zorg dan eerst voor registratie. Geef in de e-mail ook aan op welke datum jouw Dagtoegang geldig moet zijn. Hou wel rekening met een verwerkingstijd van enkele werkdagen.

3000 punten: Premiumabonnement voor WieWasWie
Voor 3000 VeleHanden-punten* kun je een Premium jaarabonnement aanschaffen. Om hiervoor in aanmerking te komen stuur je via deze link (of als die niet werkt via helpdesk@wiewaswie.nl) een e-mail met vermelding van je naam, de couponcode en het e-mailadres waarmee je op WieWasWie bent geregistreerd. Heb je nog geen account, dan maak je deze eerst gratis aan.

Vriend van het CBG? Dan kun je het Premiumjaarabonnement voor 1600 punten* aanschaffen. Geef in je mail dan ook aan wat je Vriendnummer en postcode is.

*Dit geldt alleen voor de punten die in het WieWasWie-bevolkingsregisters-project zijn verdiend.

De beloningen van de andere instellingen: 

Meehelpen?

vele handen

Vele handen maken licht werk. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er meer bronnen online komen.

Ik doe mee!

Leuk & handig

"Eén van de leuke aspecten aan VeleHanden is dat je zelf, al invoerend, gaat zitten fantaseren over de verhalen achter de mensen"
Martin Pruimers 
 

"Het leuke aan het invoeren is dat je het kunt doen precies op de momenten dat het je uitkomt. En je kunt het, net als een boek, even laten liggen"

Pieter Woltjer

join our mailing list

Nieuwsbrief ontvangen?

Close